Hermed lidt nyt fra bestyrelsen. Vi har afventet udsendelse af nyhedsbrevet, til vi havde styr på tilbud på den nye dommertrøje, så derfor kommer det her ”lidt henne i sæsonen”.

Obligatorisk teorigennemgang og fysisk test

Husk at du skal deltage i obligatorisk teorigennemgang for at få tildelt kampe i den kommende sæson. Redigeret 4/10-22 kl. 12:43: Det er kun aktuelt for de 10-15 dommere, der ikke har deltaget i sommerens teorigennemgang. Der gennemføres yderligere et online kursus d. 4. oktober, men der er også online kurser oprettet af DBU-Sjælland d. 5, 10, 11 og 12. oktober. Det er som tidligere et krav, at du har deltaget. For de, der endnu ikke har gennemført eller har tilmeldt sig, så tilmeld dig et af disse. Ved online kursus får du nogle dage forinden tilsendt et link til en række lovspørgsmål, som skal besvares forud for kursus. Husk at gøre dette, ellers får du ikke lov at deltage på kursus.

Link til DBU-Jylland oversigt over obligatorisk teorigennemgang: Find dit kursus (dbujylland.dk)

Ny dommertrøje

Som nævnt på generalforsamlingen ville vi lave et tilbud for vores medlemmer, hvis I ønsker at købe den nye dommertrøje (kobber). Tilbuddet er nu udsendt til alle medlemmer pr. mail. Du kan købe den nye kobber-farvede dommertrøje (kortærmet) inkl. et par strømper for kun 100,- kr.
For de, der allerede har købt den, forsøger vi at lave et tilbud på den langærmede i stedet mod en lille merpris. Den er dog ikke på lager i øjeblikket, men Unisport vender tilbage, så snart de har den hjemme. Husk at Diadora dommertøj købes via www.unisport.dk, og det er vigtigt, at man opretter sig med profil på deres hjemmeside. Når man er logget på, kan man trykke ”min profil” i øverste højre hjørne (1) og dernæst vælge ”eksklusive produkter” (2) – på denne måde finder man lettest de pakker, som man kan købe, f.eks. med 3 eller 5 trøjefarver.

Dommerklubben 

Vi er i øjeblikket 267 aktive medlemmer. Siden sidst har vi fået 7 nye medlemmer: Dennin Avdic, Smil Stokholm Vester, Søren Hansen, Christian Sigh, Jørgen Ohmeyer, Ronald W. Christensen og Omar Al-Khamagsh. Velkommen til jer alle.

Skulle du have en kollega, et familiemedlem eller en ven der gerne vil være dommer, så er der planlagt to dommergrundkurser (online) med start d. 18. oktober og 15. november

Link: Find dit kursus (dbujylland.dk)

Kommende aktiviteter 

Medlemsmøder

Efterårets medlemsmøde afholdes som altid tirsdag i uge 43, dvs. i år bliver det tirsdag d. 25. oktober. Det bliver igen med bowling i Seaport Bowlingcenter, spisning og lidt information fra dommerklubben. Indbydelse kommer ud inden for få dage.

Juleafslutningen er endnu ikke fastlagt, men udmeldes så snart vi har det på plads.

Dommeruddannelser

Dommergrundkurserne gennemføres fortsat delvist online, og der er løbende opslået kurser på DBU-Jyllands hjemmeside (link).

Der er planlagt kurser indenfor den strukturerede dommeruddannelse som følger:

 • Dommeren i praksis
  30. oktober (Kolding) og 26. november (Tilst)
 • Dommeren som leder 1
  13. november (Tilst) og 27. november (Aalborg)
 • Dommeren som leder 2
  20. november (Tilst)
 • Linjedommer 1
  9. oktober (Tilst), 23. oktober (Aalborg) og 30. oktober (Aulum)
 • Linjedommer 2
  27. november (Tilst)

Hold dig orienteret om kursusudbuddet i den strukturerede dommeruddannelse og evt. ændringer i tider via DBU Jyllands hjemmeside (link)

Meddelelser 

Særlige hændelser 
Kommer du ud for en særlig hændelse – det kan f.eks. være vold, trusler, specielle indberetninger eller evt. tilskadekomst – så kontakt formanden eller et af bestyrelsesmedlemmerne. Vi står altid klar til at hjælpe med at formulere indberetningen og til evt. at give dig hjælp til at efterbehandle oplevelsen. Og da vi alligevel efterfølgende bliver involveret eller bliver orienteret via DBU-J vil vi gerne være forberedt på verserende sager. 

Husk også at angive det på DBU-net eller kontakte Torben Nielsen, hvis du på nogen måde har et tilhørsforhold til en klub, så vi undgår at du påsættes kampe med denne klub.

Husk at have styr på reglerne om tidsbegrænsede udvisninger. Vi har desværre haft et par uheldige situationer i slutningen af forårssæsonen, hvor forkert fortolkning af reglerne har medført klager og ny kamp. Det skal vi gerne undgå. Det er beskrevet i lovbogen på side 137-138 (de to sidste sider).

Ved tilskadekomst kan du endvidere læse om dine muligheder på hjemmesiden (link). 

Til slut vil vi ønske jer alle en FORTSAT GOD SÆSON

Aalborg Fodbolddommerklub 

Bestyrelsen

One response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *