Selvom det er et stykke tid siden, at Mikkel blev indstillet til Fifa-dommer, og selvom alle forventede, at det ville gå igennem, var det alligevel glædeligt, at DBU i dag offentliggjorde indplaceringslisten for den kommende halvsæson – og Mikkel kan nu officielt kalde sig Fifa-dommer fra 2023 sæsonen.

Mikkel startede som dommer i 2008, men oplevede desværre, at en sygdom bremsede ham. Men som vi alle ved, kom Mikkel godt igennem forløbet, og avancerede hurtigt. Serie 2 i august 2011, Serie 1 i maj 2012, Jyllandsserien i august 2012 (kun 18 år på det tidspunkt) og DS fra starten af 2013 sæsonen. Her mødte Mikkel måske sin hidtil eneste større udfordring – i hvert fald tog det hele 2 år, inden han avancerede igen, denne gang til 2. division. Har var opholdet dog modsat ganske kort, for allerede efter en halvsæson rykkede han i 1. division. Og tre år senere – 21. juli 2018 (som 24 årig) havde han debut i superligaen i kampen mellem Esbjerg og Vendsyssel, i øvrigt med de nordjyske kolleger Henrik Larsen og Lars Rix på linjerne.

Nu står det så på internationale udfordringer, men også en ny “kamp” for at avancere i UEFA’s kategorier.

Vi håber alle, at vi ser Mikkel i de helt store kampe om nogle år – STORT TILLYKKE MIKKEL. Vi glæder os til at følge dig i næste kapitel af dommerkarrieren.

#

One response

  1. Fantastisk præstation af Mikkel – kæmpestort TIL LYKKE, endnu et step på vej opad. Aalborg Fodbolddommerklub har lov til at være stolt af igen at have en dommer oppe i “de højere luftlag”…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *