Information til dommereUnisport har nu overtaget ansvaret for salg af Diadoras dommertøj. For at få adgang til den rabat Diadora tilbyder dommerne skal du først logge in på www.shopeasy.dk med dit dommer login.


Guide til køb af dommertøj: http://www.aalborgfdk.dk/dommerartikler-links-til-netbutikker/


Seneste nyt vedrørende dommer tøjaftalen

17. september 2021
NY UDVIKLING VEDR. TØJAFTALEN

Som I måske har bemærket, har DBU valgt at iklæde elitedommerne dommertøj fra Hummel. Og i DBU meddelelse fremgår også ”hensyn til breddedommerne”. Det er sket umiddelbart efter vi i DFU havde valgt Diadora som fremtidig leverandør. Vi er i Aalborg Fodbolddommerklubs bestyrelse på ingen måde imponeret over den måde eller det tidspunkt som DBU har ageret i denne sag.

Uanset vores oplevelse af DBU’s ageren, medfører DBU’s udmelding er ny situation for os. Og vil bør derfor endnu en gang overveje, hvad der er bedst for jer dommere. Vi skal derfor bede jer om kun at foretage de mest nødvendige investeringer i dommertøj, indtil den nye situation er endelig drøftet mellem samtlige dommerklubber.

Vi vender tilbage med yderligere, så snart det er muligt.

04. september 2021
NYT VEDR. TØJAFTALE

Kære dommere

Lørdag d. 14. august blev elitedommerne og dommerklubberne enige om, at Diadora skal være tøjmærket for fodbolddommerne de kommende år.
De 23 dommerklubber gav i sidste ende et klart mandat for at indgå en aftale med Diadora, hvor stemmerne fordelte sig med: ja 20, nej 1, blank 2.

Det er en treårig aftale med en option på to ekstra år gældende fra 1. juli 2022 for bredden, og elitedommerne vil kunne tiltræde aftalen allerede fra 1. januar 2022.

Vi er stolte af, at det i den nye aftale bliver billigere for den enkelte DFU-dommer at købe tøj ved Diadora. Unisport overtager hurtigst muligt distribution og bestillinger af dommertøj fra Shop Easy, hvilket vil gøre det nemmere og hurtigere for dig som dommer at købe tøj.

Diadora arbejder nu hårdt på at skaffe tøj hjem i alle størrelser, da lageret har været kørt ned på nogle varianter. Herefter vil tøjet hurtigst muligt blive lagt på shoppen online.

Vi appellerer om forståelse for dette, da Diadora også har været i uvished om den kommende tøjaftale. Der bliver iværksat tiltag fra Diadora, som vil medføre, at alle størrelser vil være på lager i fremtiden. Nærmere info om eventuel ny kollektion, farver, priser, Unisport-portal etc. følger hurtigst muligt.

Det er nu tid til at supplere op med strømper og andet tilbehør, du måtte mangle. Vi ønsker jer alle en masse gode kampe derude.

DFUs bestyrelse