Nyhedsbrev

Aalborg Fodbolddommerklub har udsendt nyhedsbrev pr. juli 2019. Du kan finde nyhedsbreve under “Info for dommere/nyhedsbreve”

Link

Teorigennemgang

DBU-Jylland gennemfører teorigennemgang af de nye regler, der er gældende fra sæsonstart (1. juli 2019). I samarbejde med DBU-Jylland har vi oprettet kurserne på Frejlev Skole d. 12. august, så vi kan udvide deltagerantallet.

Bemærk at teorigennemgang ikke er obligatorisk. Alligevel anbefaler vi fra AAFDK’s side, at I deltager hvis muligt. Der er på nogen områder tale om ganske store ændringer, som vi gerne vil sikre, at I har kendskab til.

Se DBU-Jyllands hjemmeside for tilmelding:
http://www.dbujylland.dk/uddannelse/find-dit-kursus/?mode=courselist&id=1151#cResult

Har du ikke mulighed for at deltage, så kan du finde de udsendte materialer på vores hjemmeside (link)
Herudover kan du finde de undervisningsmaterialer med videogennemgang, som DBU har lavet, via dette link:
https://pro.ispringcloud.eu/acc/_50mhfMxMDIzMTk/s/102319-wv3eT-ASmyz-mRYRi

Fysisk test

Der afholdes fysisk test forud for efterårssæsonen. Der er kun krav om test for de dommer, der er rykket op i testkrævende rækker, eller som på anden vis “skylder” en test, f.eks. for at virke som linjedommer.

Stig kontakter de relevante dommere direkte. Er du ikke testet til at virke som linjedommer, men gerne vil i gang, så kontakt Stig.

Testen afholdes torsdag d. 8. august.
Kl. 1800 gennemføres bip-test i hallen ved AaB
Kl. 1845 gennemføres coopers test på løbebanen ved Tornhøjhallen

Lokale indplaceringer

DBU-Jylland har i dag udsendt den samlede liste over indplacering og dermed er også indplaceringen af breddedommerne nu officiel.

Her er det blevet til en række lokale oprykninger (håber alle er spottet)

Nye i Serie 1
Christian Odgaard (lokal talentdommergruppe), Philip Hovgaard Lassen (lokal talentdommergruppe)

Nye i Serie 2
Christian Rüdinger (lokal talentdommergruppe), Janus Haslund Løgtved (lokal talentdommergruppe), Kurt Madsen, Michel Valdemar

Nye i Serie 3
Anders Krarup Andersen, Brian Friis Nielsen, Bruno Hansen, Lars Wagner, Mathias Balling (lokal talentdommergruppe), Tobias Pedersen (lokal talentdommergruppe)

Nye i Serie 4
Simon Sørensen, Thomas Bove Kanto

Nye i U17
Lucas Ellegaard Pedersen, Mathilde Vesterbæk

Nye i Lokal talentdommergruppe
Andreas Eli Johansen (S2), Mathias Balling (S3), Tobias Pedersen (S3)

Stort tillykke til jer alle

Dommerklubben køber lovbøger

Kære dommerkollega i AAFDK.

I det materiale, du har modtaget pr. mail, gives der mulighed for at købe en trykt udgave af den nye lovbog.

Vi har i bestyrelsen besluttet at indkøbe lovbøger for dommerklubbens midler, så undlad at bestille selv. I vil modtage nærmere information om afhentning af lovbøger, når vi har fået dem hjem.

Opkrævning af gebyrer for 1. halvår

Opkrævningen af gebyrer for 1. halvår 2019 udsendes de kommende dage. Der opkræves som normalt 10 kr. pr. kamp, men opdatering af dbunet gør det desværre vanskelligt at kontrollere antallet af “cup kampe” (kampe af 50 min. varighed og derunder). Se nedenfor, hvis du har haft disse kampe.

Afregning af stævne i Skalborg er netop tilgået, og det indregnes i denne opgørelse, for de dommere der har deltaget her. Enkelte dommere skal samlet have et beløb udbetalt – disse dommere får særlig besked fra kassereren, og beløb udbetales i starten af næste uge.

Betalingsfrist er sat til fredag d. 2. august – så har alle vist mulighed for at se opkrævningen henover sommeren. Er du ude at rejse, så forbered betalingen på netbank, så vi under forglemmelser og evt. rykkere.

Har du haft “cup kampe”, der normalt kun afregnes med 5 kr., forholder du dig således:
– Kontroller opgørelsen ift. egen opgørelse (evt. dbunet). Gælder alle
– Opgør antallet af “cup kampe” – dvs. kampe af varighed på 2×25 min el. mindre (f.eks. city cup, LKB cup samt U10 og U11 kampe)
– Reducer opkrævet beløb med 5 kr. pr. “cup kamp”
– Send mail til kassereren om tilrettet opgørelse (svar på opkrævning)
– Indbetal i stedet det justerede beløb
– Har du brug for justeret opkrævning (til regnskab o.l.), så skriv til det kasseren

God sommer til jer alle

Indplaceringer i CTG/RTG regi – oprykninger for tre AAFDK dommere

Tirsdag kom indplaceringslisten for den kommende halvsæson for talenter under den Centrale Talentdommergruppe, hvor Regional Talentdommergruppe 1 bl.a. dækker vores område.

Her er Morten Helweg Andersen og Tinus Stengaard Pedersen begge avanceret til Jyllandsserien, mens Tobias Palludan er avanceret til serie 1. Ny i gruppen er samtidig Andreas Gravers Klitgaard, der ligeledes er indplaceret i serie 1.

Samlet indgår følgende AAFDK dommere i RTG-1:
– Morten Bach Jepsen (2. div.)
– Nicklas Hovgaard Lassen (DS)
– Troels Christensen (DS)
– Morten Helweg Andersen (JS)
– Tinus Stengaard Pedersen (JS)
– Andreas Gravers Klitgaard (S1)
– Andreas Ørris Kristensen (S1)
– Tobias Palludan (S1)
– Mathias Madsen (talentlinjedommer A (2. div.))

Indslag om Christiane Magnussen på DBU-Jyllands hjemmeside

En af vores nyere medlemmer, Christiane Magnussen, har netop rundet 50 kampe. Dette på trods af, at hun endnu kun er 15 år og kun har været dommer siden sidste sommer.

Det er ikke gået ubemærket hen, og på DBU-Jyllands hjemmeside kan du se et indslag om Christiane. LINK

En utrolig flot indsats fra Christianes side, som vi i dommerklubben anerkender og værdsætter.

To nye ansigter i superligaen

Da DBU mandag udsendte indplaceringslisten for den kommende halvsæson, var det med to nye ansigter blandt superligadommerne. Således er Aydin Uslu (31 år) og Jakob Sundberg (29 år) nye ansigter blandt superligadommerne, når den nye sæson sparkes i gang i juli.

Blandt superligalinjedommerne figurerer der tre ny navne på listen. Denis Yurdakul, Rene Risum samt vores Aalborgensiske kollega Sune Feddersen var nye i den gruppe.

I 1. division var der ligeledes plads til tre nye navne. Mostafa Seyfi, Simon Rosenlund og vores nordjyske kollega Michael Rasmussen er således avanceret til eliteniveauet og 1. division.

Alex Petersen, Hakan Yurdakul Pedersen og Søren Stampe kan fremover kalde sig divisionslinjedommere, mens der er blevet plads til en ny kvindelig dommer i 3F ligaen, nemlig Fie Bruun.