Kære dommerkollega

Det er endnu usikkert, om breddefodbolden kommer i gang på denne side af sommerferien, men DBU-Jylland har gjort en række tiltag, så de kan iværksætte kampe med kort varsel. Der er allerede planlagt med en særlig 2020 Cup, hvor hold/klubber tilbydes 3 kampe, og også DBU-Pokalen (Sydbank Pokalen) er planlagt, så den kan iværksættes. Det kræver dog fortsat, at myndighederne justerer i forsamlingsforbuddet så op til 30 personer kan samles, samt at anbefalingen om interaktion mellem klubber bliver ophævet. Alt dette har vi nok først svar på tæt omkring d. 8. juni.

MEN – skal det lykkes, så kræver det også, at vi som dommere har forberedt os. Herunder, at vi bl.a. har opdateret afbudskalender, så DBU-Jylland kan iværksætte påsætning. Vi skal samtidig bede jer om at give dem ro til dette arbejde – det bliver formentlig ikke med fuld bemanding, så undlad at ringe til kamppåsætter med mindre det er yderst nødvendigt.

Sæt dig også ind i retningslinjerne for kampafvikling, så du er klar til at dømme. Og husk at du selv har et ansvar for at vurdere, om du er klar til at dømme. Herunder at melde fra, hvis du føler dig syg/dårlig.

Vi håber alle, at vi kan komme i gang, og beder jer alle bidrage på bedste vis.

Læs DBU’s retningslinjer via dette link:
https://info-dbujylland.dk/4001-1516V-0A5UO43462/cr.aspx

#

Comments are closed