Formål

Formålet med talentarbejdet i den Lokale Talentdommergruppe er at videreudvikle unge dommere med henblik på enten at kunne indgå i Central Talentdommergruppe eller på sigt kunne opnå status som dommer i de højeste lokale rækker.

Det er den Lokale Talentdommergruppes mål at identificere og udvikle de dommere, der vurderes at have potentiale som kommende talent- og elitedommere i DBU regi, eller som minimum til de højeste lokale rækker.

Den Lokale Talentdommergruppe skal samtidig ses som et ”præ-talent arbejde” forud for evt. indtræden i Central Talentdommergruppe.

Dommere i den Lokale Talentdommergruppe

Dommer DO indplac. LD indplac.
Chris Selvejer Dahl S1 DS
Kasper Rønnau S2 JS
Lucas Ellegaard Pedersen S2 S1
Mikkel Thomsen S2 S1
Marcus Møller Henriksen S3 S2
Anders Rimmen S3 S2
Simon Sørensen S3
Patrick Trend Madsen S3 S2
Rasmus Virenfeldt S3
Christiane Magnussen U19 S2

Udvalg
Ole Bach Hansen
Simon le Fevre
Lars Rix
Ole Ingvard Hansen (VFK)

Aalborg Fodbolddommerklub og Vendsyssel Fodbolddommerklub samarbejder om den lokale talentdommergruppe, der omfatter talenter fra U19 til serie 1.