Formål

Formålet med talentarbejdet i den Lokale Talentdommergruppe er at videreudvikle unge dommere med henblik på enten at kunne indgå i Central Talentdommergruppe eller på sigt kunne opnå status som dommer i de højeste lokale rækker.

Det er den Lokale Talentdommergruppes mål at identificere og udvikle de dommere, der vurderes at have potentiale som kommende talent- og elitedommere i DBU regi, eller som minimum til de højeste lokale rækker.

Den Lokale Talentdommergruppe skal samtidig ses som et ”præ-talent arbejde” forud for evt. indtræden i Central Talentdommergruppe.

Dommere i den Lokale Talentdommergruppe

DommerDO indplac.LD indplac.
Chris Selvejer DahlS1DS
Christian RüdingerS1JS
Andreas Eli JohansenS1JS
Christoffer K. OredsenS1JS
Tobias PedersenS2S1
Kasper RønnauS3S2
Lucas Ellegaard Pedersen – NYS4S2
Mikkel Thomsen – NYS4S2
Rasmus Engedal Thomsen – NYS4S2
Udvalg
Ole Bach Hansen
Simon le Fevre
Lars Rix
(VFK repræsentant udestår)

Aalborg Fodbolddommerklub og Vendsyssel Fodbolddommerklub samarbejder om den lokale talentdommergruppe, der omfatter talenter fra U19 til serie 1.