Dommere i den Lokale Talentgruppe:

Den Lokale Talentdommergruppe er et præ-talentarbejde, der har til formål at udvikle udvalgte af dommerklubbens talenter og forberede dem på evt. fremtidig deltagelse i den Centrale Talentdommergruppe (DBU), eller alternativt at udvikle dommerne til at virke på i de højeste lokale rækker.

Aalborg Fodbolddommerklub og Vendsyssel Fodbolddommerklub samarbejder om den lokale talentdommergruppe, der omfatter talenter fra U19 til serie 1.

NAVN: INDPL: MAIL:
Andreas Gravers Klitgaard S1 andreas8882@hotmail.com
Mikkel Gantzel S1 mikkelgantzel95@gmail.com
Emil Bach Kjær S2 kjaer97@live.dk
Chris Selvejer Dahl S2 selvejer@live.dk
Philip Hovgaard Lassen S2 philiplassen@hotmail.com
Christian Odgaard S2 odgaard95@gmail.com
Casper Skovbo Christiansen S3 cas1per43@gmail.com
Janus Haslund Løgtved S3 janus.loegtved@gmail.com
Kasper Rønnau S4 superbold@hotmail.com
Christian Rüdinger S4 christianrydinger@gmail.com
Mathias Kirch S4 mathias_kirch@hotmail.com
Abdikafi Hassan S4 abdikafi9220@hotmail.com
Talentudvalg
Martin Braun Udvalg MartinBraun@live.dk
Ole Bach Hansen Udvalg ole.bach@gvdnet.dk
Simon le Fevre Udvalg slf01simonlefevre@gmail.com
Lars Rix Udvalg larsrix@youmail.dk

Opdateret 18. februar 2019

Nyhedsbreve fra det lokale talentdommerudvalg

Julebrev-Lokal-Talentdommergruppe

Talentdommerprofil og talentdommerniveauer:

Talentdommerprofil Niveau 1

Der forventes som udgangspunkt, at dommeren har en fornuftig balance mellem arbejde, familie og dommergerningen.

Lederegenskaber:

• Have vist evner og potentiale til at lede proaktivt
  • Have evner til modigt at turde træffe også vanskelige beslutninger
  • Have evner, vilje og potentielle færdigheder til at kunne kommunikere – såvel verbalt som non-verbalt
  • Have et vist menneskekendskab/empati
  • Have evne, vilje og potentielle færdigheder til konflikthåndtering/konfliktløsning
  • Have anlæg for humor
  • Udviklingsparat og indstillet på løbende at videreudvikle sig som dommer – herunder et udtrykt ønske om at satse på dommerkarrieren.

Fysik:

• Have evne, vilje og potentiale til at kunne bestå og i øvrigt mestre de krav der stilles til den fysiske test fra DBUs lokalunioner

Lovkendskab:

• Have evne, vilje og potentiale til at kunne bestå og mestre de krav der stilles til DBU’s teoretiske test for dommere
  • Have evne og yderligere potentiale til at kunne omsætte teori til praktisk dommergerning

Alder:

• At have en passende alder – dog ofte, men ikke udelukkende yngre dommere – der sammenholdt med pågældendes potentiale gør det muligt at avancere yderligere to rækker.