Dommere i den Lokale Talentgruppe:

Den Lokale Talentdommergruppe er et præ-talentarbejde, der har til formål at udvikle udvalgte af dommerklubbens talenter og forberede dem på evt. fremtidig deltagelse i den Centrale Talentdommergruppe (DBU), eller alternativt at udvikle dommerne til at virke på i de højeste lokale rækker.

Aalborg Fodbolddommerklub og Vendsyssel Fodbolddommerklub samarbejder om den lokale talentdommergruppe, der omfatter talenter fra U19 til serie 1.

Dommer DO indplac. LD indplac.
Mikkel Gantzel S1 DS
Philip Hovgaard Lassen S1 S1
Christian Odgaard S1 JS
Emil Bach Kjær S2 JS
Chris Selvejer Dahl S2 JS
Janus Haslund Løgtved S2 JS
Christian Rüdinger S2 S1
Andreas Eli Johansen NY S2 S1
Tobias Pedersen NY S3 S2
Mathias Balling NY S3 S2
Kasper Rønnau S4 S2
Udvalg
Ole Bach Hansen
Simon le Fevre
Lars Rix
Martin Kirkholm Braun

Opdateret 7. juli 2019

Sommerbrev 2019 Lokal Talentdommergruppe

Talentdommerprofil og talentdommerniveauer:

Talentdommerprofil Niveau 1

Der forventes som udgangspunkt, at dommeren har en fornuftig balance mellem arbejde, familie og dommergerningen.

Lederegenskaber:

• Have vist evner og potentiale til at lede proaktivt
  • Have evner til modigt at turde træffe også vanskelige beslutninger
  • Have evner, vilje og potentielle færdigheder til at kunne kommunikere – såvel verbalt som non-verbalt
  • Have et vist menneskekendskab/empati
  • Have evne, vilje og potentielle færdigheder til konflikthåndtering/konfliktløsning
  • Have anlæg for humor
  • Udviklingsparat og indstillet på løbende at videreudvikle sig som dommer – herunder et udtrykt ønske om at satse på dommerkarrieren.

Fysik:

• Have evne, vilje og potentiale til at kunne bestå og i øvrigt mestre de krav der stilles til den fysiske test fra DBUs lokalunioner

Lovkendskab:

• Have evne, vilje og potentiale til at kunne bestå og mestre de krav der stilles til DBU’s teoretiske test for dommere
  • Have evne og yderligere potentiale til at kunne omsætte teori til praktisk dommergerning

Alder:

• At have en passende alder – dog ofte, men ikke udelukkende yngre dommere – der sammenholdt med pågældendes potentiale gør det muligt at avancere yderligere to rækker.