Formål

Formålet med talentarbejdet i den Lokale Talentdommergruppe er at videreudvikle unge dommere med henblik på enten at kunne indgå i Central Talentdommergruppe eller på sigt kunne opnå status som dommer i de højeste lokale rækker.

Det er den Lokale Talentdommergruppes mål at identificere og udvikle de dommere, der vurderes at have potentiale som kommende talent- og elitedommere i DBU regi, eller som minimum til de højeste lokale rækker.

Den Lokale Talentdommergruppe skal samtidig ses som et ”præ-talent arbejde” forud for evt. indtræden i Central Talentdommergruppe.

Dommere i den Lokale Talentdommergruppe

DommerDO indplac.LD indplac.
Chris Selvejer DahlS1DS
Christian RüdingerS1JS
Andreas Eli JohansenS1JS
Janus Haslund LøgtvedS2JS
Tobias PedersenS2S1
Mathias BallingS3S2
Kasper RønnauS3S2
Nicklas Haugaard MortensenS3S2
Mathias Kirch   NYS3
Udvalg
Ole Bach Hansen
Simon le Fevre
Lars Rix
Martin Kirkholm Braun

Aalborg Fodbolddommerklub og Vendsyssel Fodbolddommerklub samarbejder om den lokale talentdommergruppe, der omfatter talenter fra U19 til serie 1.

Nyhedsbrev, vinter 2019-2020, Lokal Talentdommergruppe

Sommerbrev 2019 Lokal Talentdommergruppe

Målgruppe

• Unge dommertalenter, der vurderes at have mulighed for at avancere og indgå i Central Talentdommergruppe
  • Unge dommertalenter, der vurderes på sigt at have mulighed for at avancere til serie 1 eller højeste lokalserie niveau
    (”unge” – som udgangspunkt dommere indtil ca. 25/27 år)

Krav

• Fysisk
  • Passende forhold mellem vægt og højde
  • Skal kunne honorere fysiske krav – Yoyo 16:6 – efter senest ½ år
  • Skal i god tid inden mulig indstilling til CTG honorere Yoyo 17:8
  • Lederegenskaber
  • Viser evne eller potentiale til at lede proaktivt
  • Viser evne eller potentiale til at træffe vanskellige beslutninger, herunder det rette mod
  • Viser evne eller potentiale til at kunne håndtere konflikter
  • Viser evne eller potentiale til at kunne kommunikere – verbalt og skriftligt
  • Har et vist menneskekendskab / empati
  • Personligt
  • Udviklingsparat og indstillet på løbende at videreudvikle sig som dommer – herunder ytret ønske om at satse på dommergerningen
  • Vilje til at yde – kun en fokuseret indsats kan bringe én videre
  • Har styr på aftaler, tider, svarfrister m.m.
  • Har humor
  • Har balance i livet mellem dommer og familie/arbejde/studie
  • Har en passende alder, der giver mulighed for at avancere jf. målgruppen