Kære dommerkollega

Du og din familie ønskes en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

2020 har været en underlig størrelse, hvor Covid-19 desværre i perioder satte en stopper for vores elskede hobby og for store dele af breddeidrætten. Heldigvis kom vi i gang i 2. halvår, og med efterlevelse af en række restriktioner, lykkedes det faktisk at afvikle fodboldkampe på normal vis. Vi håber selvfølgelig alle på, at situationen normaliserer sig i løbet af 2021, og som minimum at der gives mulighed for at holde gang i breddeidrætten, der trods alt er vigtig på mange parametre.

Indefodbold og futsal vil formentlig være ramt i den kommende periode, så her må vi nok indstille os på en stille sæson. I stedet kan man jo nyde en løbetur i den gode danske natur J.

Vi vender tilbage i starten af det nye år, når vi har overblik over hvad der er muligt at gennemføre af aktiviteter på forsvarlig vis. Som netop udsendt har vi anbefalet at udsætte generalforsamlingen til marts – vi synes, at vi skal efterleve Sundhedsstyrelsens retningslinjer i den nuværende situation. Vi ser dog frem til at mødes med jer alle, når det igen bliver muligt. Skulle der være spørgsmål eller andet, så stil dem gerne i vores facebook gruppe.

Vi ses i det nye år.

Bestyrelsen

#

One response

  1. Tak, I lige måde til alle i Aalborg Fodbolddommerklubs bestyrelse.
    Vi vender tilbage med fornyede kræfter, når Coronaen forhåbentlig snart slipper sit favntag.

    Glædelig Jul og Godt Nytår.

    Ib Alstrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *