UEFA har udpeget dommere til årets finaler i de europæiske turneringer.

Allerede i aften (fredag d. 21/8) spilles Europa-League finalen i Køln mellem Sevilla og Inter. Til denne kamp har UEFA udpeget den 37-årige hollænder Danny Makkelie til at passe fløjten, mens linjerne varetages af landsmændene Mario Diks og Hessel Steegstra, mens græske Tasos Sidiropoulos er 4. dommer. VAR opgaverne varetages af Jochem Kamphuis og Kevin Blom fra Holland, samt Pawel Gil og Paweł Sokolnicki fra Polen.

Makkelie har været Fifa-dommer siden 2011 og har 82 internationale kampe på CV’et. Hidtil største opgaver har været to kvartfinaler i CL og semifinaleopgøret mellem Valencia og Arsenal i EL i 2019.

Champions League finalen søndag kl. 2100 i Lissabon mellem PSG og Bayern München skal ledes af italienske Daniele Orsato. Hidtil største opgaver i de europæiske turnering har været kvartfinale i EL i 2019 og kvartfinaler i CL i hhv. 2017 og 2018. Også her er det et stort team inkl. VAR dommerne, der samlet består af Daniele Orsato, linjedommerne Lorenzo Manganelli og Alessandro Giallatini (begge Italien), 4. dommer Ovidiu Hațegan fra Rumænien, VAR dommer Massimiliano Irrati (Italien), VAR Assistant Marco Guida (Italien), Roberto Diaz Pérez del Palomar (Spanien) samt Alejandro Hernández Hernández (Spanien)

#

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *