DommerNyt – oktober 2020

Kære fodbolddommer.

Efterårssæsonen synger på sidste vers, og de nyeste udmeldinger fra myndighederne på fredagens pressemøde lukkede seniorturneringen ned min. 4 uger frem.

Vi giver dig her et overblik over situationen, som den ser ud aktuelt.Oktober 2020 Corona Special

View in browser
INGEN SENIORKAMPE, MEN BØRNE- OG UNGDOMSKAMPE SPILLES FORTSATDe næste 4 uger, som minimum, spilles der ikke kampe i DBU Jyllands rækker for seniorer og ældre (oldboys, veteraner mv.). Det er alene kampe i de jyske og de jysk/fynske børne- og ungdomsrækker, der bliver spillet.
DBU Jylland er i gang med, og fortsætter i uge 44, med at tage dommere af alle de kampe, der ikke bliver spillet, og du vil modtage afmelding på kampene.
Skulle du fortsat være påsat en senior-/ældrekamp i de kommende 4 uger, vil det være en fejl, og du må gerne kontakte din påsætter eller DBU Jylland, så vi kan tage dig af kampen.
DBU arbejder på en afklaring vedr. §3-kampene;- denne forventes mandag.

Se weekendens corona-nyheder på hjemmesiden:
Muligheder for fodbold den kommende tidWeekendens kampe afvikles som planlagtCorona-situationen ændrer dansk fodboldI TVIVL OM CORONA-RETNINGSLINJER SOM DOMMER?
Du kan altid finde senest opdaterede Corona Dommerprotokol og Fodboldens Corona-regler her, ligesom du kan se retningslinjerne for bl.a. smitteopsporing, hvis du oplever en positiv corona-test.
SE CORONA-RETNINGSLINJER HER
#

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *