Ib Alstrup udnævnt til æresmedlem

Categories: Dommer

På medlemsmødet d. 26. marts udnævnte bestyrelsen Ib Alstrup til æresmedlem af Aalborg Fodbolddommerklub. Ib kunne desværre ikke være til stede ved årets generalforsamling, så i stedet blev medlemsmødet rammen om denne markering.

Æresmedlem Ib Alstrup tog dommereksamen 7. marts 1971, og meldte sig straks herefter ind i dommerklubben, selvom han på dette tidspunkt stadig var aktiv spiller i Nørresundby Boldklub. Som aktiv dommer nåede Ib at dømme serie 1 i fire sæsoner, men alligevel er han nu kendt ikke blot i Aalborg, men vel i hele landet. I slutningen af 2015 rundede Ib således imponerende 6000 fodboldkampe, og har i 2019 rundet 6500, og med indslag både i TV2 Nordjylland og på DBU-Jyllands hjemmeside blev Ib’s navn kendt blandt alle i dommerverdenen. Han er i 2019 fortsat aktiv.

Ib har derudover været aktiv på andre områder. Han var i 1978-1982 sekretær i dommerklubbens bestyrelse og virkede som dommerbedømmer fra 1983 til 1996. Han er fortsat meget aktiv i dommerklubben og deltager i stort set alle vores arrangementer, ligesom han siden 2011 har varetaget hvervet som sekretær i Seniorklubben.

Med sit lange karriere har Ib allerede opnået en række af klubbens hædersbevisninger. Ved Generalforsamlingen i 2011 blev han hædret for 40 års medlemskab, og nærmer sig således 50 års medlemskab af dommerklubben.

Ib har altid været en god repræsentant for dommerklubben og dommergerningen. Han er altid smilende, møder op i god tid, er velforberedt, og stort set alle er glade, når de ser at det er Ib, der er dagens dommer.

Aalborg Fodbolddommerklub har stadig glæde af Ib som aktiv dommer og i ligeså høj grad som aktiv deltager ved klubbens arrangementer.

Skriv et svar