Pr. 6. maj er det udendørs forsamlingsforbud hævet fra 50 til 75, hvilket giver plads til flere tilskuere til breddefodboldkampe. Det er fortsat hjemmeklubbens ansvar at overholde corona-retningslinjerne, herunder forsamlingsforbuddet.

Derudover er det også formelt tilladt for alle at gå i bad efter træning og kamp. For alle på 18 år og derover kræver det et gyldigt coronapas. Der er dog en dispensation for de frivillige involveret i en idrætsaktivitet, herunder dig som fodbolddommer. Det betyder, at du frit kan gå i bad, hvis omklædnings- og badefaciliteter er tilgængelige.

Bemærk dog, at en del omklædnings- og badefaciliteter fortsat ikke er fuldt tilgængelige, og de lokale regler skal naturligvis overholdes. Det vil derfor betyde, at du som dommer fortsat ikke kan forvente, at der er omklædnings- og badefaciliteter til rådighed alle steder.

Du kan se corona-reglerne for klubberne her. Bemærk, at det er tilladt for klubberne at lave lokale regler, blot skal corona-reglerne overholdes som et minimum.


Dommerens corona-protokol finder du her

#

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *