Fra bestyrelsens side kan vi ikke understrege kraftigt nok, at vi altid står til rådighed hvis du  på den ene eller anden måde bliver udsat for eller er vidne til ekstraordinære hændelser før, under eller efter en kamp.

Vi forventer derfor at du så hurtigt som muligt kontakter formanden, hvis du oplever hændelser udover det sædvanlige. Eksempelvis:

  • Vold eller forsøg på vold
  • Trusler
  • Hærværk mod dine private ejendele i omklædningsrummet, din bil osv.
  • Opførsel fra spillere, trænere, ledere, tilskuere der ligger ud over det sædvanlige
  • Hvis du generelt har det skidt efter en kamp
  • Osv.

Hvis du ikke kan få kontakt til formanden og du vurderer, at din henvendelse ikke kan vente, skal du forsøge at få fat på et andet bestyrelsesmedlem.

Du skal ikke tøve. Er du i tvivl så ring!!! Hellere 10 gange for meget end 1 for lidt. Så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

I følgende skema er angivet retningslinjer for hvordan vi anbefaler dig at reagere i konkrete situationer.

HændelseDin reaktion
Du bliver slået/sparket efter og bliver ramtAfbryd kampen
Du bliver spyttet på og bliver ramtAfbryd kampen
Der bliver kastet en ting efter dig og du bliver ramtAfbryd kampen
Ovenstående opstår, men uden at du bliver ramtHvis du vurderer at det er forsvarligt at fortsætte kampen i forhold til din egen og andre aktørers sikkerhed, har du fuld opbakning til at tage denne beslutning. Men er du den mindste smule i tvivl skal du afbryde kampen.
Du bliver udsat for trusler på livet – eksempelvis ”Jeg slår dig ihjel”Afbryd kampen
Du bliver udsat for mindre alvorlige truslerHvis du vurderer at det er forsvarligt at fortsætte kampen i forhold til din egen og andre aktørers sikkerhed, har du fuld opbakning til at tage denne beslutning. Men er du den mindste smule i tvivl skal du afbryde kampen.