Årets generalforsamling er som bekendt udsat indtil videre, men vi har valgt allerede nu at offentliggøre vores valg af årets breddedommer og årets talentdommer.

Årets talentdommer 2020 er Morten Helweg Andersen. Morten tog sin dommeruddannelse i marts 2015 og er hurtigt avanceret i rækkerne. I starten af 2017 dømte han sin første seniorkamp, fra sommer 2017 blev han del af den lokale talentdommergruppe og allerede ved udgangen af 2018 blev Morten indstillet til og taget med i den Centrale Talentdommergruppe/Regional talentdommergruppe-1. Også her fortsatte Morten sin positive udvikling og blev fra foråret 2020 indplaceret i Danmarksserien – men her blev forårssæsonen som bekendt aflyst, så Morten måtte helt frem til august, før det var tid til debut i rækken. Efter blot en halv sæson i rækken har Morten etableret sig godt i række og har vist, at han bestemt har fortjent denne plads, og at det forhåbentlig også kan blive til mere.

Morten er som person meget engageret og dedikeret, hvilket også afspejler hans virke som dommer. Han er ”på” og meget synlig på banen – ja faktisk så meget, at Mortens fokus har været at balancere sin ledelse og synlighed. Og det er han på flot vis kommet meget langt med, hvilket også anerkendes i talentdommerregi.

Vi ønsker Morten alt mulig held og lykke med den fortsatte dommerkarriere.

Stort tillykke til Morten. Vi glæder os til at kunne synliggøre kåringen af Morten som ”Årets talentdommer 2020” på næste medlemsmøde, hvor der selvfølgelige også venter en lille anerkendelse fra ”Borregaard legatet”

#

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *