Årets generalforsamling er som bekendt udsat indtil videre, men vi har valgt at offentliggøre vores valg af årets breddedommer og årets talentdommer på vores hjemmeside og på facebook.

Årets breddedommer 2020 er Flemming Vammen Jensen. Flemming tog dommerkort i slutningen af 1996 og meldte sig ind i Aalborg Fodbolddommerklub umiddelbart herefter. Som dommer nåede han selv at dømme Danmarksserie, og i den kommende sæson er Flemming indplaceret i serie 2.

Han er en dommer, der tager ”en stor tørn” for dommerklubben og DBU-Jylland, både som dommer og linjedommer, hvor han altid er en god hjælper og en god kollega for de øvrige i dommertrioen. Flemming tog for nogle år siden også uddannelsen til dommerudvikler, og er også her meget aktiv, og er blandt de udviklere, der også bruges overfor vores lokale talentdommere.

Samlet er Flemming således et stort aktiv for dommerklubben på flere fronter – netop flere af de dyder, der kvalificerer en god breddedommer.

Stort tillykke til Flemming. Vi glæder os til at kunne synliggøre kåringen af Flemming som ”Årets breddedommer 2020” på næste medlemsmøde, hvor der selvfølgelige også venter en lille anerkendelse.

#

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *